Menu
Zoeken English

Groen Licht

Online festival duurzaamheid

Met 40.000 studenten en 4.000 medewerkers hebben we als Hogeschool Rotterdam een grote impact op de stad, ook op het gebied van duurzaamheid. Daarom organiseren we ‘Groen Licht’, een online festival met activiteiten die worden georganiseerd door studenten, docenten, lectoren, medewerkers en ondernemers. Alles staat in het teken van duurzaamheid in de breedste zin van het woord.

Denk aan lezingen over de circulaire sloop van locatie Kralingse Zoom of de betekeniseconomie. Een workshop over de Sustainable Development Goals en een Impactcafé over ‘Textielbergen van de stad’. Keuze genoeg. In de herfstvakantie inspiratie opdoen kan met de filmtips!

‘Groen Licht’ is onderdeel van het duurzaamheidsprogramma Samen Duurzaam van Hogeschool Rotterdam. Kijk, luister en praat mee over alles rondom de duurzame focusgebieden van Hogeschool Rotterdam: Circulaire Economie, Klimaatverandering & Maatschappelijke Veerkracht.

Het festival start op dinsdag 13 oktober en eindigt op vrijdag 6 november.

Activiteiten week 4: 2 november – 6 november 2020

Lezingen, rondleidingen en presentaties

Events laden

Bekijk vanavond de graduation show van de WdKA.

Generatie van de toekomst

In deze video vertelt CvB-Lid Wijnand van den Brink over zijn ervaringen met duurzaamheid. Hij wil hiermee het belang van het onderwerp via zijn eigen perspectief aan studenten doorgeven. Met het kiezen van bepaalde minoren en projecten (binnen die minoren), kunnen studenten een enorme impact hebben in de samenleving. Iedere opleiding van Hogeschool Rotterdam kent kansen op het gebied van duurzaamheid. Het is aan studenten en docenten om hierin ambitieus te willen zijn.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen