Menu English

Master Fysiotherapie deeltijd

  • Duur en startmoment

    3 jaar, september

  • Opleidingstype

    Deeltijd Master

  • Taal

    Nederlands

Bij de Master Fysiotherapie kies je direct vanaf het eerste jaar voor een specialisatie: Kinderfysiotherapie, Sportfysiotherapie of Manuele Therapie.

De specialisaties duren 3 jaar en je hebt 1 dag in de week les. De complete opleidingsinformatie vind je op de pagina's van de specialisaties:

Na het afronden van een van deze specialisaties mag je je inschrijven in het register van de betreffende specialisatie. Hiermee ben je daarna Kinderfysiotherapeut, Sportfysiotherapeut of Manueel therapeut.

Tijdens je studie word je opgeleid tot een zelfkritische, eigentijdse en competente professional. Je verwerft de specifieke competenties van de kinderfysiotherapeut, sportfysiotherapeut of manueel therapeut en ontwikkelt je tot een professional die in staat is door klinisch redeneren tot een therapeutische afweging te komen. Na het afronden kun je deskundigheidsbevordering realiseren, bestaande wetenschappelijke evidenties integreren in je eigen professionele handelen, ontwikkelingen in de eigen beroepspraktijk of organisatie initiëren en implementeren en een bijdrage leveren aan de innovatie van het beroep.

Let op! Je meldt je in Studielink aan voor de Master Fysiotherapie. Na aanmelding krijg je van ons via mail het verzoek om een van de specialisaties te kiezen.

Voorlichtingsactiviteiten

Kies je moment en meld je aan