Menu English

Anneke Veraart

Docent Master Leren en Innoveren

Anneke werkt naast docent Master Leren en Innoveren als zelfstandig trainer/adviseur en coach in het PO, VO en mbo. Zij begeleidt directies, teams en individuele leraren/ docenten om het onderwijs te verbeteren, op pedagogisch-didactisch vlak, visie en concept, kwaliteitszorg en van zeer zwak naar beter.

Onbewust heeft zij als zelfstandig trainer en adviseur en coach heel veel inzichten opgedaan op veranderkundig gebied. Zij houdt ervan om teams en individuele leraren te analyseren en na te denken wat hen in beweging krijgt en hoe zij dat kan faciliteren.   

Daarnaast ontwerpt zij onderwijs en trainingen. Momenteel werkt zijn aan een excellentieprogramma voor een mbo en ontwerpt ze voor de pabo (LOI) enkele modules. 

‘Ik heb verassende dingen in mijn loopbaan gedaan en zit niet graag stil. Uiteindelijk doe ik nu wat ik wil doen op twee plekken; het onderwijs nog beter maken door samen te werken met diverse teams en op de master maak en verbeter ik het onderwijs door samen te werken met o.a. de studenten.’

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen