Dank voor je interesse in de Master Leren en Innoveren! Na inschrijving via StudieLink verzoeken wij je het aanmelddossier voor de opleiding Master Leren en Innoveren Hogeschool Rotterdam in te vullen. Stuur dit dossier digitaal naar mli@hr.nl, t.a.v. mw. Jolanda Bontekoe, o.v.v. aanmelddossier.

Na ontvangst van het aanmelddossier wordt er contact met je opgenomen voor het maken van een afspraak voor het aanmeldgesprek. In dit gesprek verkennen we samen je geschiktheid voor de opleiding aan de hand van het aanmelddossier. In het gesprek krijg je van onze kant een advies. Het advies is een service ter ondersteuning aan jouw studiekeuze en heeft niet als doel te selecteren voor toelating.  

Houdt er alvast rekening mee dat je voor dit gesprek mee neemt:

  • Kopieën van diploma’s van je afgeronde opleidingen (je moet dit ook aanleveren bij Studielink. Dit zijn echter twee gescheiden routes en vanuit de opleiding moet we goedkeuring geven om je te kunnen inschrijven op basis van de diploma’s). 
  • Het formulier ‘goedkeuring van de opleiding’ (dit formulier heb je op papier van Student Service Center van Hogeschool Rotterdam ontvangen na inschrijving via Studielink). Als je voldoet aan de vooropleidingseisen wordt dit formulier door de onderwijsmanager van de MLI ondertekend en teruggestuurd aan SSC.
  • Een pasfoto (mag je ook mailen naar mli@hr.nl)

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.