Menu English

Aanmelden voor de opleiding

Aanmelden voor de opleiding doe je online via Studielink. Dit kan tot en met 31 juli. Voor je aanmelding in Studielink heb je een DigiD nodig. Heb je nog geen DigiD? Vraag deze dan tijdig aan via www.DigiD.nl

Matchingsavond en intakegesprek

Voordat je bij ons start met de master Leren en Innoveren, willen we graag kennis met je maken en je een doorkijkje geven wat er van je verwacht wordt als je aan deze master start. We doen dit tijdens een matchingsavond (je hebt dan de mogelijkheid om kennis te maken met medestudenten, ouderejaarsstudenten en docenten van de master) en een intakegesprek (hierin bekijken we of de inhoud van de opleiding en jouw verwachtingen met elkaar overeenkomen). Deze check is verplicht om je inschrijving definitief te maken.

Het intakegesprek vindt telefonisch of digitaal plaats. Na inschrijving via Studielink  ontvang je van ons een uitnodiging voor een intakegesprek.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen