Menu English

Aanmelden Master Begeleidingskunde

De Master Begeleidingskunde (Master Human & Organizational Behavior) leidt je op tot professioneel begeleider op alle niveaus. Je balanceert in het spanningsveld van complexe organisatieveranderingen.

Volledige Master Begeleidingskunde

locatie Rotterdam of Nijmegen

Je wilt je aanmelden voor het volledige mastertraject, alleen voor jaar 1 of voor jaar 2 plus afstudeerfase op de locatie Rotterdam of Nijmegen.

Aanmelden via Studielink

Opleiding tot supervisor

locatie Rotterdam of Nijmegen

De opleiding tot supervisor is onderdeel van jaar 1 van de Master Begeleidingskunde, daarmee behaal je 80% van je registratie als supervisor bij de LVSC. Wanneer je ook jaar 2 afrondt, ben je erkend supervisor en registercoach. Inschrijving voor jaar 2 is altijd in combinatie met de afstudeerfase .

Wie alleen jaar 1 van de masteropleiding wil volgen, kan zelfstandig de registratie tot supervisor afronden via een tweede leersupervisietraject.

Aanmelden via Studielink

Inhoudelijke vragen over de opleiding?

Stel ze gerust

Heb je inhoudelijke vragen over de opleiding? Of vraag je je af of dit de opleiding voor jou is? Je kunt dan contact opnemen met Marijke de Kok.  Zij kan je hierbij helpen. 

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen