Open dag Verloskunde

Voltijd Bachelor

Is Verloskunde de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina zie je verschillende mogelijkheden om kennis te maken met ons.

Bij Hogeschool Rotterdam kun je eerst online kennismaken met deze opleiding door mee te doen met een online voorlichting, opleidingsvideo's te bekijken of vragen te stellen aan studentambassadeurs. Wil je nog meer weten? Kom dan naar de open dag op locatie om sfeer te proeven en proeflessen te volgen. (Er is geen voorlichting op locatie.)

Voorlichtingsactiviteiten

Kies je moment en meld je aan

Vraag het onze student

Over de keuze voor de opleiding en het studeren bij de hogeschool

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Verloskunde

Bekijk de presentatie over de opleiding Verloskunde, gegeven door studente Lori. Ze laat je zien hoe de opleiding er uit ziet en wat je allemaal gaat leren. Mocht je vragen hebben aan onze studenten, dan kun je die via Instagram stellen. Het account is @Verloskunde_HR.

Let op: de uiterste aanmelddatum is 15 januari 2022

Een interview met een oud-student

Over de studie bij Hogeschool Rotterdam en de toekomst

Amelia, oud-student Verloskunde

Amelia Mcdonnell is pas afgestudeerd en beantwoordt vragen over haar studie en haar toekomst. Ze geeft ook tips voor nieuwe studenten.

Steffi, oud-student Verloskunde

Ook Steffi Müller is net afgestudeerd en beantwoordt vragen over haar studie en haar toekomst. Ze geeft ook tips voor nieuwe studenten.