Online open dagen Verloskunde

Voltijd Bachelor

Sta je op het punt om een studiekeuze te maken, maar ben je er nog niet helemaal uit? Is Verloskunde de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina bieden we je de verschillende online mogelijkheden om kennis te maken met deze opleiding.

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Verloskunde

Bekijk de presentatie over de opleiding Verloskunde, gegeven door studente Lori. Ze laat je zien hoe de opleiding er uit ziet en wat je allemaal gaat leren. Mocht je vragen hebben aan onze studenten, dan kun je die via Instagram stellen. Het account is @Verloskunde_HR.

Een interview met een oud-student

Over de studie bij Hogeschool Rotterdam en de toekomst

Amelia, oud-student Verloskunde

Amelia Mcdonnell is pas afgestudeerd en beantwoordt vragen over haar studie en haar toekomst. Ze geeft ook tips voor nieuwe studenten.

Steffi, oud-student Verloskunde

Ook Steffi Müller is net afgestudeerd en beantwoordt vragen over haar studie en haar toekomst. Ze geeft ook tips voor nieuwe studenten.

Locatie opleiding

Hier ga je studeren

Rochussenstraat

Benieuwd hoe locatie Rochussenstraat er van binnen uit ziet? Student Beau geeft je een rondleiding. Op deze locatie zitten de zorgopleidingen. En dat zie je overal terug! Ben jij benieuwd waar je (praktijk)les krijgt, waar je kunt studeren en waar je van het mooie uitzicht kunt genieten op deze locatie? Bekijk dan de vlog!

Alle informatie over locatie Rochussenstraat

Rotterdam, stad om te studeren en te wonen