Menu
  English

  Integraal Bouwmanagement voltijd

  Associate degree

  • Duur en startmoment

   2 jaar, september (wordt alleen in Dordrecht aangeboden)

  • Opleidingstype

   Voltijd Associate degree, ook beschikbaar in deeltijd

  • Taal

   Nederlands

  Gaat jouw hart sneller kloppen van vraagstukken rond klimaatverandering, energietransitie en circulaire economie? Wil je graag projecten aansturen? Ben je geïnteresseerd in bouwprojecten?

  Kies dan voor de Associate degree opleiding Integraal Bouwmanagement van Dordrecht Academy.

  In de regio Drechtsteden zijn veel bedrijven in de bouw, waterbouw en civiele techniek gevestigd. Zij werken aan projecten die niet alleen technisch goed in elkaar moeten zitten, maar ook veilig, kostendekkend en milieubewust uitgevoerd moeten worden. Integraal bouwmanagement is nodig om aan alle eisen te voldoen. Werkgevers in de Drechtsteden zitten te springen op hbo-opgeleide medewerkers. Zet jij straks de innovatie in de Drechtsteden in gang?

  Na je afstuderen kun je aan de slag in vele technische beroepen in de bouw, civiele techniek of waterbouw, zoals uitvoerder, (assistent)projectleider, technisch ontwerper, BIM-modelleur, bestekschrijver, bestekdeskundige, calculator, kostendeskundige, tenderengineer en werkvoorbereider.

  Dordrecht Academy

  De voltijd Ad Integraal Bouwmanagement wordt door Hogeschool Rotterdam aangeboden via Dordrecht Academy. Dit betekent dat je les krijgt in Dordrecht van docenten van Hogeschool Rotterdam, waarbij we het lesprogramma volledig afstemmen op de Drechtsteden. De opleiding is inhoudelijk ontwikkeld in samenwerking met bedrijven uit de Drechtsteden. Het onderwijs aan Dordrecht Academy staat bekend om zijn kleinschaligheid en persoonlijke benadering. Werkgevers in de Drechtsteden staan te popelen om hbo-opgeleide professionals zoals jij te verwelkomen!