Menu
  English

  Teun , student

  Kom online in contact

  Stel je vraag aan Teun, student Arts & Crafts.

  Hoi, ik ben Teun 

  Ik ben 21 jaar oud en ik studeer bij Arts & Crafts de vakrichting Interieur. Ik ben op SintLucas Boxtel afgestudeerd als product-ruimte-media vormgever met een extra kwalificatie in ruimtelijke vormgeving.

  Voor deze studie heb ik de natuur en vrijheid ingeruild om naar Rotterdam te verhuizen; een nieuwe start en grote verandering. Ik vond in Rotterdam al snel een baan in de modebranche waar ik mijn textiel- en materiaalkennis verder heb uitgebreid. En ik heb mijn eigen bedrijf: T_ABDesign. Ik verzorg interieurplannen voor particulieren, help met huisstijlen en content én ik illustreer. 

  De Associate degree Arts & Crafts is voor mij als ontwerper een fijne tussenstap, vanuit het mbo, om uiteindelijk mijn doel te kunnen bereiken. Wij zijn een groep van individuen die allemaal al bezig zijn of een opleiding hebben afgerond in het vakgebied. Dit zorgt voor een gemotiveerde en gevarieerde groep studenten die elkaar kunnen inspireren vanuit verschillende vakgebieden, waar ik heel blij mee ben. Heb je nog moeite met het kiezen van de beste studie? Of weet je niet welke studierichting bij jou past, stel mij gerust je vragen! 

  Stel je vraag

  Instagram

  LinkedIn

  E-mail