Menu English

Heleen, tweedejaars student

Kom online in contact

Stel je vraag aan Heleen, tweedejaars student Ad Arts & Crafts.

Hoi, ik ben Heleen

Ik volg de opleiding Arts & Crafts, studierichting meubel/product. Voor deze studie heb ik interieuradviseur gestudeerd op het Hout en Meubileringscollege in Rotterdam. Ik merkte tijdens deze opleiding, dat ik niet genoeg uitdaging had. Ik vind namelijk het maken van een meubel voor het interieurontwerp veel interessanter dan het interieur zelf. Daarom heb ik gekozen voor de vakrichting meubel/product.

Ik ben graag in de natuur en combineer vaak elementen uit de natuur met textiel. Bij textiel ligt mijn interesse en daar leer ik graag meer over. Bij de Ad-opleiding Arts & Crafts krijg ik de kans om mijn kennis te ontwikkelen. Door veel te sparren met medestudenten kom ik tot producten waarvan ik zelf versteld sta. Het beste wordt in mij naar boven gehaald. Als jij je afvraagt of deze opleiding bij jou past of heb je andere vragen. Neem dan gerust contact met mij op, ik probeer je vraag zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stel je vraag

E-mail

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen