Menu English

Perspectiefverschillen in re-integratiekennis

Bevordering van toepassing van inzichten in de praktijk
Publicatiedatum: 01 december 2016

In het werkveld van re-integratie bestaan bij gemeenten, ministerie en UWV verschillende ideeën over professionalisering van het werk en daarmee verbonden begrippen zoals vakmanschap, ‘evidence based’ werken en het bevorderen van een lerende organisatie. Verwachtingen over onderzoek en het gebruik van kennis uit onderzoek in professionaliseringsprocessen lopen uiteen. In dit project voeren betrokkenen het gesprek met elkaar over deze perspectiefverschillen.

Toon:

Verwachte resultaten

Het proces dat wordt georganiseerd in de serie bijeenkomsten met stakeholders, vormt het belangrijkste product van dit traject.

Daarnaast leiden de twee stakeholderbijeenkomsten tot bepaalde inzichten en uitkomsten. Deze worden samengebracht in een voice-blog, dat tot doel heeft om meer spelers uit het re-integratie domein met deze inzichten en uitkomsten kennis te laten maken.
In een voice-blog kun je in korte tijd veel informatie overbrengen, gebruik makend van zowel beeld als gesproken tekst en ondersteund door muziek. Het is laagdrempelig, makkelijk te verspreiden, makkelijk tot je te nemen en informatief. Ook kan er zowel een impressie van het proces in worden opgenomen, als informatie over de inzichten en uitkomsten.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen