Menu English

Renovatie- Expert: Renovatieatelier ‘De 8 van de renovatie-expert’

Publicatiedatum: 08 oktober 2020

Het duurzaam renoveren van woningen is een vak apart.

Toon:

Een groep afstudeerders gaat gedurende de afstudeerperiode bij verschillende corporaties/gemeente in de regio aan de slag met dezelfde hoofdvraag over de uitwerking van de energietransitie in de gebouwde omgeving. Dit doen ze vier dagen in de week bij de externe opdrachtgevers en één dag per week op RDM bij Kenniscentrum Duurzame HavenStad en RDM CoE. Op die dag presenteren ze hun vorderingen, wisselen ze ervaringen uit en wordt hun renovatiekennis bijgespijkerd door de lector Haico van Nunen, door docenten of door praktijkpartners. Naar aanleiding van het leertraject van de studenten kunnen zowel aanvullingen worden gedaan aan het curriculum van de opleiding als aan de benadering van het energievraagstuk bij de corporaties.

Het atelier heeft 2 jaar gedraaid. In deze tijd hebben we opdrachten gehad van: Havensteder, Staedion, Vestia, Woonstad Rotterdam en Gemeente Rotterdam, Waterweg Wonen, Patrimonium Barendrecht.
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen