Menu English

Future proof management

Toekomstgericht denken
Publicatiedatum: 01 januari 2018

Mkb-bedrijven worstelen met hoe zij toekomstgericht denken in hun organisatie kunnen bevorderen. Toekomstgericht denken is exploreren welke kansen en bedreigingen er zijn die de toegevoegde waarde van het mkb-bedrijf beïnvloeden en het ondernemen van acties die zijn gericht op het verzilveren van de kansen en het beheersen van de bedreigingen.

Toon:

Voorlopige resultaten
  • Epic Trauma Game: Een serious game waarin twee spelers in een rollenspel de visie van belanghebbenden op de toekomst verwoorden. De game wordt getest en doorontwikkeld door studenten van de Minor Risicomanagement & Gedrag.
  • Future Proof Realty Management tweedaagse: Honours studenten van de opleiding Vastgoed & Makelaardij hebben met Design Thinking vier nieuwe methoden ontwikkeld waarmee het mkb snel en eenvoudig risicomanagement kan uitvoeren. De video's daarvan zijn hieronder te bekijken.

Video's
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen