Menu English

Judith van Zwienen MSc

Docent-onderzoeker

Judith van Zwienen werkt sinds 2019 als docent-onderzoeker bij de opleiding Verpleegkunde en Kenniscentrum Zorginnovatie. Binnen haar aanstelling geeft ze onderwijs rondom voeding met het keuzevak Weet wat je eet en de minor Leefstijl en Gezondheid. Daarnaast begeleidt ze verpleegkundestudenten met afstuderen.

Momenteel is Judith betrokken bij het living lab Better In Better Out, en een onderzoek naar Smaaksturing bij oncologie. Verder is ze betrokken bij de interdisciplinaire aanpak van ondervoeding bij ouderen in verschillende wijken in Rotterdam: bij het Voedingspaspoort 010 en PLINT Ondervoeding. Ook is ze betrokken bij  VITALIS, een implementatieproject voor het ontwikkelen van transdisciplinair ondervoedingsonderwijs bij de opleidingen Diëtetiek, Fysiotherapie, Social Work, Sportkunde en Verpleegkunde.

In 2011 is Judith van Zwienen afgestudeerd als diëtist. Zij heeft ruim 8 jaar als diëtist gewerkt in de geriatrische (revalidatie) zorg. In 2014 is Judith afgestudeerd als gezondheidswetenschapper aan de VU. Naast haar werkzaamheden als diëtist is zij in 2016 begonnen aan promotie onderzoek in het VUmc dat zich richt op ondervoeding bij ouderen.

Volg Judith van Zwienen

op social media

 LinkedIn

 

Project(en)

Van Judith van Zwienen MSc
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen