Menu English

Yvonne Lont

Onderzoeker

Vanaf 2017 werkt Yvonne Lont bij Kenniscentrum Zorginnovatie. Zij is werkzaam bij het lectoraat Technische innovatie in de Zorg op het project ZiekenThuis.

Yvonne Lont studeerde bedrijfseconometrie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (1988-1995). Ze was onder meer 14 jaar werkzaam bij het Erasmus MC in diverse functies (waaronder unitmanager Distributie, ICT projectleider, junior onderzoeker bij Maatschappelijke Gezondheidszorg en organisatieadviseur). Daar is haar passie voor zorglogistiek ontstaan waar de combinatie van ICT, logistiek en zorg zorgen voor verbetering van kwaliteit voor de patient en een doelmatiger zorg.

Sinds 2015 werkt ze bij de opleidings Logistics management waar ze ook het keuzevak Logistiek in de gezondheidszorg -2 geeft. Momenteel gaat haar aandacht uit naar onderzoek rond afstemming in de keten en (hybride) ketensubstitutie, vanuit een logistieke en procesmatige invalshoek. Momenteel is Yvonne Lont werkzaam bij het lectoraat Technische innovatie in de Zorg, op het project ZiekenThuis.

Project(en)

Van Yvonne Lont
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen