Menu English

Dr. Jantine van Rijckevorsel-Scheele

Senior Onderzoeker

Jantine van Rijckevorsel werkt sinds maart 2014 als senior onderzoeker bij Kenniscentrum Zorginnovatie. Daarnaast is zij vanaf 1 september 2016 docent bij de master Physician Assistant.

Jantine van Rijckevorsel-Scheele werkt als onderzoeker voornamelijk bij het lectoraat Verloskunde en Geboortezorg van Hanneke Torij. Ze co├Ârdineert hier onder andere afstudeer- en minorprojecten, doet onderzoek binnen het Regionaal Consortium Zwangerschap & Geboorte Zuidwest Nederland en het buddyproject Nieuw in 010. Daarnaast begeleidt ze masterthesissen bij de masteropleiding Physician Assistant.

Jantine van Rijckevorsel-Scheele studeerde bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Daarna was ze onderzoeksassistent bij de afdeling neurologie in het LUMC. In 2008 startte ze een promotietraject over rugklachten bij ouderen bij de afdeling huisartsgeneeskunde van het Erasmus MC, dat ze in 2013 met succes afrondde. Daarna was ze werkzaam als senior onderzoeker bij de afdeling pijnbestrijding van het Bravis Ziekenhuis Roosendaal, voordat ze bij het kenniscentrum werkzaam werd.

Project(en)

Van Dr. Jantine van Rijckevorsel-Scheele

Publicatie(s)

Van Dr. Jantine van Rijckevorsel-Scheele
­čŹ¬

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen