Menu English

Wouter Pols

Oud-medewerker

Wouter Pols was leraar in het speciaal onderwijs en opleider in het middelbaar en hoger beroepsonderwijs (pabo en lerarenopleiding vo). Binnen het kenniscentrum was hij onder meer betrokken bij het project Pedagogische empowerment. Dat project richt zich niet alleen op de pedagogische professionalisering van mbo-leraren, maar doet daarbij tegelijkertijd een onderzoek naar hun pedagogisch denken.

Proefschrit In de Wereld komen

Een studie naar de pedagogische betekenissen van opvoeding, onderwijs en het leraarschap

Opvoeding en onderwijs zijn dagelijkse mediakost: dan is er weer een pleidooi voor een nieuw onderwijsconcept, dan een notitie over opvoedingsondersteuning, een wetenschapper die op grond van onderzoek een nieuwe manier van leren propageert, dan weer een beleidsmaatregel om de output van het onderwijs te verhogen. De invalshoek van waaruit dat gebeurt, is steeds weer anders. Wat verstaan we vandaag eigenlijk onder opvoeding en onderwijs?

Project(en)

Van Wouter Pols

Publicatie(s)

Van Wouter Pols
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen