Menu English

Toine Wentink

Onderzoeker

Toine Wentink is binnen het Kenniscentrum Talentontwikkeling werkzaam als onderzoeker voor het lectoraat Inclusieve Arbeid. Hij is betrokken bij het project ‘Lerende evaluatie experimenten maatschappelijk waardevol werk’. Deze evaluatie moet inzicht bieden in de mogelijkheden om mensen met een kwetsbare arbeidspositie een waardevolle plek binnen het arbeidsbestel te bieden.

Daarnaast is Toine Wentink als onderzoeker werkzaam voor de afdeling Onderzoek en Business Intelligence van de gemeente Rotterdam. Voor de gemeente verricht hij reeds lange tijd onderzoek binnen het brede Sociaal Domein, met als gemene deler de relatie tussen overheidsbeleid en kwetsbare burgers in Rotterdam. Thema’s waarop zijn onderzoek zich richt zijn onder meer armoede, activering- en re-integratiepraktijken, het functioneren van wijkteams en de uitvoering van de jeugdhulp.

In 1989 is Toine Wentink afgestudeerd als socioloog aan de Universiteit van Tilburg

Project(en)

Van Toine Wentink
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen