Menu
  English

  Dr. Mariëlle Theunissen

  Hoofddocent en onderzoeker

  Mariëlle Theunissen was lector Samen Opleiden bij Kenniscentrum Talentontwikkeling. Sinds 1 januari 2020 is zij werkzaam als hoofddocent bij IvL.

  Mariëlle Theunissen is werkzaam als hoofddocent bij Instituut voor Lerarenopleidingen. Zij is geregistreerd lerarenopleider en gecertificeerd assessor. Ze verzorgt beroepsvoorbereidende vakken en de educatieve minor. Zij is coördinator Afstuderen Startbekwaam en doet onderzoek naar duo-stages, co-teaching en leren samenwerken. Als lid van de curriculumcommissie is ze nauw betrokken bij de ontwikkeling van de flexibele deeltijd opleiding, het werkplekcurriculum van Samen Opleiden en afstudeeronderzoek.

  Mariëlle Theunissen is onderwijskundige en voltooide haar doctoraal opleiding Onderwijskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. In 1995 promoveerde zij op een proefschrift naar samenwerking tussen onderwijsorganisaties. Tijdens en na haar promotie werkte Mariëlle als lerarenopleider aan de lerarenopleiding van de Radboud Universiteit Nijmegen en Hogeschool Rotterdam. Tevens was zij betrokken bij de ontwikkeling van de Opleidingsschool Haaglanden. 

  Project(en)

  Van Dr. Mariëlle Theunissen

  Publicatie(s)

  Van Dr. Mariëlle Theunissen