Menu
  English

  Kees Ridder Msc.

  Projectleider

  Kees Ridder is sinds 2022 werkzaam bij Kenniscentrum Business Innovation als projectleider en manager support. Als manager support neemt hij een aantal organisatorische zaken voor zijn rekening. Als projectleider is hij betrokken bij een aantal lopende onderzoeksprojecten van het Kenniscentrum en initieert hij tezamen met de betreffende lectoren enkele nieuwe onderzoeksinitiatieven die waarschijnlijk in 2023 opgestart zullen worden.

  Meer informatie

  Over de projectleider

  Al sinds 2008 werkt Kees voor de Hogeschool Rotterdam.  Hij startte als  docent bij de opleiding Commerciële Economie die later overging in Global Marketing & Sales waar hij les gaf in allerlei vakken gerelateerd aan marketing, sales, communicatie en management.

  Achtergrond

  Kees is afkomstig uit het bedrijfsleven. Hij startte zijn carrière bij Castrol-BP als Marketing Manager Automotive;  na een kleine 10 jaar stapte hij over naar Total waar hij ruim 10 jaar Salesmanager Automotive Lubricants was.

  Na het behalen van het VWO-diploma heeft Kees Commerciële Economie gestudeerd op de HEAO. Begin jaren 90 behaalde hij het Nima-C diploma, een Post-Experience and Executive Master in Marketing en in 2020 rondde  hij de Master in Management af aan de Open Universiteit.

  Volg de lector

  Op social media

  Project(en)

  Van Kees Ridder Msc.