Menu Zoeken English

Conferentie Burgerschap en Inclusie

Save the Date! Van 15.00 – 19.00 uur op roc Albeda, locatie Rosestraat 1099, Rotterdam

De nieuwe wet burgerschap, de coronacrisis, de lage opkomst bij de gemeenteraadsverkiezingen. Burgerschap in inclusie is de afgelopen jaren actueler gebleken dan ooit.

Op 14 juni aanstaande organiseert de gemeente Rotterdam in samenwerking met Hogeschool Rotterdam en roc Albeda een conferentie burgerschap en inclusie.

De conferentie richt zich op methodieken en tools voor burgerschap en inclusie, we kijken naar de laatste onderzoeken en bieden de mogelijkheid om meer te weten te komen over het aanbod burgerschap. Het wordt een combinatie van sprekers, workshops en ruimte voor uitwisseling tussen collega’s en aanbieders. De dag duurt van 15.00 tot 19.00 uur en is inclusief een avondmaaltijd.

Ben je leerkracht, docent, adviseur of op een andere wijze bezig met burgerschap in het onderwijs, zet deze datum dan alvast in je agenda.

Zet deze datum alvast in je agenda. Meer informatie volgt of kijk op de site van Onderwijs010

Save the Date
Datum: 14 juni 2022
Tijd:15.00 – 19.00 uur
Locatie: Albeda, Rosestraat 1099, 3071 AL Rotterdam

Het onderwijs moet een veilige plek zijn waar we in alle vrijheid van elkaar kunnen leren. Daarom heeft het Rotterdamse onderwijs een statement opgesteld in 2020, waarin we benadrukken dat we achter onze docenten staan. Lees meer op hr.nl/nieuws

🍪

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Instellen