Menu English

Symposium Kairos in de klas

22 maart 2023

Op 22 maart 2023 presenteren Monique van den Heuvel en Mieke de Wit hun boek Kairos in de klas tijdens een symposium. Je kunt verschillende workshops volgen en uiteraard direct het boek aanschaffen (en laten signeren).

Kairos in de klas 

Pedagogiek met hart, handen, hoofd en voeten

Kairos is de personificatie van het geschikte moment, het moment dat ertoe doet. Kairos verschijnt als een les op rolletjes loopt, als jouw ritme dat met dat van je leerlingen samenvalt, als je jezelf verbaast over de treffende voorbeelden die je opeens uit je mouw weet te schudden, als de leerlingen na de les blijven hangen, omdat ze niet weg willen uit de sfeer. Kairos verschijnt en je weet: 'Hiervoor ben ik het onderwijs in gegaan.'

Kairos kan toevallig langs komen fladderen. De opzet van het boek en het symposium is om het toeval een handje te helpen.

Programma

13.00 uur Inloop
13.30 uur Welkomstwoord door Monique van den Heuvel en Mieke de Wit
14.00 uur Workshopronde 1
15.00 uur Workshopronde 2
16.00 uur Boekpresentatie Kairos in de klas en overhandigen aan Ron Bormans (voorzitter CvB) en Frans Spierings (directeur Kenniscentrum Talentontwikkeling) van Hogeschool Rotterdam
16.15 uur Kairos in de kantine

 

Meer informatie

De inschrijving van het symposium staat open. Meld je hier aan. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.


Details

Datum Woensdag 22 maart
Tijd 13.00 - 17.00 uur
Locatie Hogeschool Rotterdam, Rochussenstraat 198, Rotterdam
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen