Menu Zoeken English

Live Q&A Studieloopbaancoach

Stel je vragen via Instagram

Jouw studieloopbaancoach kan je op veel verschillende manieren helpen. Studieloopbaancoaches Suzanne en Joppe willen je er alles over vertellen. Daarom geven ze op woensdag 9 december een live Q&A op Instagram.

Elke opleiding van de hogeschool heeft een studieloopbaancoach. Wil je weten waarmee een studieloopbaancoach jou kan helpen? Kijk dan naar de live Q&A van de studieloopbaancoaches Suzanne en Joppe. Ze vertellen je wat een studieloopbaancoach voor jou kan doen en hoe je met jouw studieloopbaancoach in contact kan komen. En ze zitten klaar om al jouw vragen te beantwoorden. De live Q&A begint om 14.00 uur en is te volgen via @hogeschoolrotterdam.

Hoe kun je deelnemen?
De live Q&A is een interactieve online bijeenkomst in de Stories van het Instagramaccount van Hogeschool Rotterdam. Je hoeft je voor deze sessie niet aan te melden. Ga op het hieronder aangegeven tijdstip naar het Instagramaccount van Hogeschool Rotterdam. Klik op de live-knop bovenin en stel je vragen via de chat. Of luister gewoon lekker mee.

Datum en tijdstip
Woensdag 9 december, van 14.00 tot 14.30 uur.

Ga naar Instagram

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen