Menu English

Koplopers in Talkshow

Jongerenteam in gesprek met Prinses Laurentien

Het team van Koplopers schuift donderdag 24 juni aan in de talkshow: Beweging in Kwetsbaarheid. In de laatste aflevering van de online serie van ZonMW en VNG gaan onze ervaringsdeskundige jongeren in gesprek met Prinses Laurentien. Hoe realiseren we met elkaar een meer inclusieve samenleving?

In de Aftertalkshow vindt de première plaats van het animatiefilmpje waarin de pakkende boodschap van Koplopers wordt verbeeld met een zelfgeschreven song. 

Online Talkshow: Blik op de toekomst
Donderdag 24 juni 2021
16.00 - 17.30 uur 

Kijk mee naar de Talkshow.
Vraag een link aan naar de uitzending via de rode knop rechtsboven >>


Koplopers
Een sprankelend team van ervaringsdeskundige jongeren die het gesprek aangaan over psychische kwetsbaarheid, dat is het hart van Koplopers. In dit project van Hogeschool Rotterdam, Hogeschool Inholland, kenniswerkplaats ST-RAW en de Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland Zuid gingen zij op zoek naar de voorwaarden voor een inclusieve samenleving. Ze gingen in gesprek met docenten, bestuurders, zorgprofessionals en leeftijdsgenoten en inspireerden hen om na te denken over hun (eigen) psychische gezondheid en inclusie. Met als doel: stigma's wegnemen en de participatie van psychisch kwetsbare jongeren in onderwijs, welzijn en werk bevorderen.

Iedereen is psychisch kwetsbaar, wat laat jij zien?