Menu Zoeken English

Helpt u mee oudere migranten met dementie beter te ondersteunen?

4 en 16 juli 2019

In de wijken Feijenoord en Delfshaven (Rotterdam) is kortgeleden het project ‘Oudere migranten met vergeetachtigheid of dementie en hun familie’ gestart. In beide wijken is een team van zorg- en welzijnsprofessionals aan de slag gegaan om het signaleren en ondersteunen van oudere migranten met vergeetachtigheid of dementie te verbeteren. Zij kunnen nog andere professionals en vrijwilligers gebruiken!

In beide wijken wordt een bijeenkomst georganiseerd voor mensen die mee willen doen of geïnteresseerd zijn in het project. Tijdens deze bijeenkomsten zal er informatie worden gegeven over de opzet en werkwijze van het project en wordt er verteld op welke manier u een bijdrage kunt leveren.

  • De bijeenkomst in Feijenoord vindt plaats op 4 juli van 14.30 tot 17.00 uur in ’t Klooster, Afrikaanderplein 7 3072 EA Rotterdam.
  • De bijeenkomst van Delfshaven vindt plaats op 16 juli van 14.00 tot 16.30 uur in het Westervolkshuis (Spangen), Spartastraat 1, 3027 ER Rotterdam.

U bent van harte uitgenodigd voor één van deze bijeenkomsten. Aanmelden kan via M.D.J.Jonkers@hr.nl met vermelding van de bijeenkomst waar u naar toe komt. De week voorafgaand aan de bijeenkomst volgt het definitieve programma en nadere gegevens over de locatie.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.