Menu Zoeken English

Seminar Blockchain in de Logistieke Sector

Dinsdag 12 februari 2019

Gaat blockchain de supply chain nu echt veranderen? Op 12 februari organiseren Kenniscentrum Business Innovation en Kenniscentrum Duurzame HavenStad een seminar met presentaties en discussies over interessante logistieke verkenningen.

Gaat blockchain de supply chain nu echt veranderen? Blockchain technologie biedt mogelijkheden om op een veilige manier data te delen tussen ketenpartners. Welke invloed gaat dat hebben op logistieke processen? Wat zijn de gevolgen van deze technologische innovaties op de samenwerking binnen de keten? 

Hogeschool Rotterdam nodigt u graag uit op dinsdag 12 februari voor presentaties en discussies over interessante logistieke verkenningen: 

  • Welke impact kan blockchain hebben op scheepsbevoorrading?
  • Hoe kan blockchain helpen de CO2-footprint van wegtransport in beeld te brengen?
  • Tradelens is een door Maersk en IBM opgezet open logistiek platform gericht op meer samenwerking binnen de logistieke keten. Wat houdt dit initiatief in en hoe draagt dit op blockchain gebaseerde platform bij aan een efficiĆ«nte en veiligere manier van uitwisseling van informatie?

Deze onderwerpen, aangevuld met een discussieforum met logistieke experts uit het Rotterdamse veld, vormen het programma op 12 februari.

Details

Datum : Dinsdag 12 februari
Programma : 15.30 - Ontvangst
16.00 - Aanvang plenaire gedeelte
18.00 - Forumdiscussie 
19.00 - Aansluitende netwerkborrel
Locatie : RDM Campus, RDM-kade 59, Rotterdam 

 

Meer informatie & aanmelden

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.