Menu Zoeken English

Boost je carrière

Bekijk onze masters, deeltijd bachelors en Ad's en post-hbo opleidingen

Boost je carrière!

De arbeidsmarkt verandert steeds sneller. Nieuwe banen komen erbij terwijl andere juist verdwijnen. Lange arbeidsrelaties maken plaats voor kortere. Succesvol kunnen meebewegen met deze veranderingen vraagt van werkenden flexibiliteit en pro-activiteit. Eigenaar blijven van je eigen loopbaan vraagt continu aandacht voor je ontwikkeling – of je nu starter, herstarter of doorstarter bent.

Opleidingen

Kies wat bij jou past

De dromen van...

Joyce, masterstudent Advanced Nursing Practice

"Als klein meisje wist ik al dat ik in een ziekenhuis wilde werken. Dus als verpleegkundig specialist op de polikliniek interne geneeskunde zit ik al heel dicht tegen m’n droombaan aan. Het is een duo-functie die ik de toekomst wil uitbreiden met meer taken en verantwoordelijkheden. Ik ben erg ambitieus. Daarom blijf ik mezelf in de toekomst verder ontwikkelen. In de ogen van de meeste mensen zijn studenten jongeren met een spijkerbroek en petje. Maar ook ouderen kunnen zichzelf blijven ontwikkelen. Bijvoorbeeld door een masteropleiding aan de hogeschool. Als je de mogelijkheid hebt om je te ontwikkelen, moet je die grijpen. En voor een instelling is het gezond om medewerkers van verschillende niveaus in huis te hebben."

Studenten aan het woord

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen