Menu English

Boost je carrière

Bekijk onze masters, deeltijd bachelors en Ad's en post-hbo opleidingen

Boost je carrière!

Nog beter worden in je vak of wil je een andere richting op? Groot gelijk. Alleen dan word jijzelf eigenaar van jouw loopbaan en blijf je jezelf ontwikkelen. De arbeidsmarkt verandert steeds sneller. Wil je daardoor zelf ook een andere richting op? Benut jouw kansen en maak je positie op de arbeidsmarkt sterker. Bij ons kun je een bachelor, master of associate degree in deeltijd volgen.

Bekijk ons aanbod

Kies wat bij jou past

Voorlichtingsactiviteiten

Kies je moment en meld je aan

De dromen van...

Joyce, masterstudent Advanced Nursing Practice

"Als klein meisje wist ik al dat ik in een ziekenhuis wilde werken. Dus als verpleegkundig specialist op de polikliniek interne geneeskunde zit ik al heel dicht tegen m’n droombaan aan. Het is een duo-functie die ik de toekomst wil uitbreiden met meer taken en verantwoordelijkheden. Ik ben erg ambitieus. Daarom blijf ik mezelf in de toekomst verder ontwikkelen. In de ogen van de meeste mensen zijn studenten jongeren met een spijkerbroek en petje. Maar ook ouderen kunnen zichzelf blijven ontwikkelen. Bijvoorbeeld door een masteropleiding aan de hogeschool. Als je de mogelijkheid hebt om je te ontwikkelen, moet je die grijpen. En voor een instelling is het gezond om medewerkers van verschillende niveaus in huis te hebben."

Studenten aan het woord

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen