Menu English

Leren met lef.

Post-hbo-onderwijs

Ons aanbod

wat past bij jou?

Wil je verder groeien en meer verdieping in je vak? Kies voor praktisch en resultaatgericht leren met onze trainingen en opleidingen

 

 

De dienstverlening van post-hbo-onderwijs is vraag gestuurd en richt zich op het ontwikkelen van de werkende leraar in het PO, VO en (v)mbo. Naast een vast en actueel aanbod kan Post-hbo-onderwijs ook snel inspelen op allerlei vragen uit het onderwijsveld waar maatwerk nodig is.

 

Elvira de Wit, docent bij het Albeda College, Beauty & Fashion

“Door mijn passie voor voeten ging ik aan de slag als pedicure docent. Doordat ik zelf ook nog medisch pedicure ben ontstond er de mogelijkheid om de medische pedicure opleiding van A tot Z te ontwikkelen binnen Albeda. Dit was een geweldige mogelijkheid om naast het doceren ook als ontwikkelaar van lesstof aan de slag te gaan, maar WOW het was wel een grote verantwoordelijkheid!

Voor elke stap binnen deze nieuwe uitdaging is zelfvertrouwen, kennis en lef nodig is. Geloven in je eigen kunde is naar mijn mening de belangrijkste voorwaarde om nieuwe uitdagingen aan te gaan. En dat vind ik terug in de PDG-opleiding!"

Hoe word ik een goede docent? Waarschijnlijk vul je je verdere leven als docent in met het vinden van het antwoord op deze vraag.

Heb jij behoefte aan een eerste check? Raadpleeg onze startkit voor de deelnemer en kies  de puzzelstukken die jou het snelst tot hulp kunnen zijn. Klik op een van de negen puzzelstukken en bekijk de tips. 

Start de kit

Ik begrijp nu ook dat een cursist tegen mij zegt: ik hoor ECHT het verschil niet tussen 'liggen' en 'liegen'. Dat had ik anders maar gek gevonden. Dank je wel!!

deelnemer opleiding NT2 - docent

Ons team

Even voorstellen

Vragen?

Bel

010-7946654

Of mail

Lerenmetlef@hr.nl

Volg ons!

    

 

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen