Menu English

07/06: Film 'Lola vers la mer'

INCLUDED en HR Pride organiseren op 7 juni een voorstelling van de film ‘Lola vers la mer’

Lola, een 18-jarige blondine, woont in een pleeggezin met Samir, haar enige vriend. Ze is impulsief en eenzaam en probeert haar diploma als dierenartsassistente te halen. Wanneer haar moeder Catharine overlijdt, zorgt haar vader Philippe ervoor dat Lola de begrafenis moet missen. Twee jaar daarvoor gooide Philippe haar uit het ouderlijk huis, omdat ze transseksueel is. Philippe is vastbesloten om de laatste wens van Catherine te vervullen: dat haar as wordt uitgestrooid in de Noordzee en in de duinen nabij haar ouderlijk huis. Lola en haar vader gaan dit samen doen. 

'Lola vers la mer’ geeft op een mooie manier inzicht in de strijd om acceptatie van transgenderpersonen. De film biedt een inkijkje in het leven van een transgender meisje en de moeite die haar vader heeft met haar transitie. 

De film is daarom bij uitstek geschikt om meer inzicht te krijgen in de de strijd om acceptatie van transgender personen. 

Kijk de trailer!

  • Woensdag 7 juni
  • 16:00h (zaal open 15:30)
  • Museumpark, symposiumzaal (MP.H01.093)
  • Aanmelden is niet nodig
  • Iedereen welkom!

Na afloop van de film (rond 17:30) organiseren INCLUDED en HR Pride een borrel voor studenten en medewerkers. Leer nieuwe mensen kennen of praat met elkaar bij over inclusie en diversiteit op de hogeschool. 

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen