Menu English

INCLUDED

Jouw stem is onze kracht
Toon:

Welkom op de speciale docentenpagina van INCLUDED

INCLUDED is een nieuw studentenplatform dat zich richt op het bevorderen van inclusie op Hogeschool Rotterdam via het delen van studentenverhalen en leuke interessante events

Meer weten over het platform? Lees hier meer over INCLUDED.

Afgelopen jaar heeft INCLUDED te vaak gehoord dat studenten niet op de hoogte waren van het platform en de activiteiten. Dat wil INCLUDED veranderen door ook docenten mee te laten doen. We hopen daarmee nog meer studenten te inspireren met onze boodschap en daarmee bij te dragen aan een inclusieve hogeschool!

Help je mee ons platform bekend te maken in de klas? 

Twijfel je nog?

Je kunt je ook alleen aanmelden voor onze docenten nieuwsbrief. Dan blijf je in ieder geval op de hoogte van onze activiteiten voor jouw studenten. De nieuwsbrief verschijnt max 4x per jaar en zal informatie bevatten die handig is om met de klas te delen. 

Aanmelden docenten nieuwsbrief

Als je geen docent bent, dan kun je je ook aanmelden voor de algemene INCLUDED nieuwsbrief. Stuur de dan een mail naar included@hr.nl.

Volg ons op Instagram!

Ook is het handig om @included.hr op Instagram te volgen met alle artikelen, bijzondere (feest)dagen en events. 

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen