Menu
English

IGO zoekt nieuwe docenten

Het Instituut voor de Gebouwde Omgeving is een kennisinstelling van en voor de Rotterdamse regio, maar met een internationaal kenmerk. Het instituut weerspiegelt de stad met haar culturele diversiteit en een praktische benadering van actuele vraagstukken.

Toon:

Wij zoeken jou!

De Rotterdamse regio is een belangrijke pijler van de Nederlandse economie. De behoefte aan hoogopgeleide professionals groeit. Daarom zijn we op zoek naar jouw ervaring.

Ben je gedreven in je vak en zie je een uitdaging in het opleiden van jonge mensen tot vakkundige, onderzoekende en zelfbewuste professionals? Dan is het vak docent wellicht iets voor jou.

Je zet jonge mensen met jouw kennis en praktijkervaring aan tot nadenken. Zij zullen je uitdagen en scherp houden. Samen werk je aan het ontwikkelen van nieuwe inzichten en oplossingen voor praktische vraagstukken. Je ontwikkelt dus ook je eigen talenten en expertise die je bovendien weer kunt toepassen in de praktijk.

De opleidingen van IGO zijn sterk met elkaar verbonden, zowel organisatorisch als onderwijsinhoudelijk. In de praktijk wordt tenslotte ook om een multidisciplinaire aanpak gevraagd. Je verbreedt je eigen expertise en vergroot je netwerk.

Wat bieden wij?

Ruimte om samen met studenten en het bedrijfsleven het onderwijs aantrekkelijk, kwalitatief en effectief vorm te geven;

  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden;
  • 45 verlofdagen (bij een fulltime dienstverband);
  • Ruimte voor innovatieve samenwerkingsvormen ten behoeve van het praktijkonderwijs;
  • Loopbaanperspectief en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Flexibiliteit in tijdsindeling;
  • Indien nodig, een didactische opleiding na aanstelling.
  • De beste werkgever Employee Satisfaction Incompany 200, sector onderwijs 2014