Menu
English

IGO zoekt nieuwe docenten

Het Instituut voor de Gebouwde Omgeving is een kennisinstelling van en voor de Rotterdamse regio, maar met een internationaal kenmerk. Het instituut weerspiegelt de stad met haar culturele diversiteit en een praktische benadering van actuele vraagstukken.

Toon:

Met 300 collega's leiden we hier zo'n 3200 studenten op. Het instituut verbindt zich met zijn opleidingen aan de problematiek rond de duurzame ontwikkeling van grootstedelijke deltagebieden en streeft naar een integrale benadering rond waterbeheer, logistiek, infrastructuur en de (herbestemming van) bouw in een leefbare en duurzame omgeving.

Een multidisciplinaire aanpak

Het Instituut voor de Gebouwde Omgeving (IGO) van Hogeschool Rotterdam kiest voor een multidisciplinaire aanpak. Binnen het instituut werken de specialistische opleidingen vaak met elkaar samen, omdat in de praktijk ook een multidisciplinaire aanpak gevraagd wordt.

De opleidingen

Bachelor of Built Environment (BBE)

Bachelor of Business Administration (BBA)

Masters

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen