Menu
English

IGO zoekt nieuwe docenten

Het Instituut voor de Gebouwde Omgeving is een kennisinstelling van en voor de Rotterdamse regio, maar met een internationaal kenmerk. Het instituut weerspiegelt de stad met haar culturele diversiteit en een praktische benadering van actuele vraagstukken.

Toon:

Informeer naar de mogelijkheden bij Mieke Budimir-Aardoom, Personeelsmedewerker IGO: 010 - 794 4928 of w.g.budimir-aardoom@hr.nl

Heb je vragen over een specifieke vacature? Neem dan contact op met de betreffende contactpersoon zoals vermeld bij de vacature.

Maak kennis met de IGO-opleidingen. Kom langs op een open dag of avond.

Carrièreavond 'docent in het hbo'

Nieuwsgierig geworden naar het docentenvak bij IGO? Kom dan naar de carrièreavond docent in het hbo op 16 februari 2016. Kijk op de site voor meer informatie en om je aan te melden. Je kunt altijd contact opnemen voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden binnen ons instituut te bespreken.

Locatie

Neem vanaf Rotterdam Centraal Station metrolijn D richting De Akkers of E richting Slinge. Op station Beurs stap je over op de A, B of C lijn richting Schiedam Centrum. Stap uit bij halte Coolhaven, neem de linker uitgang, sla linksaf bij het verlaten van het metrostation en loop 300 meter rechtdoor.
Foto van locatie Locatie

Academieplein

G.J. de Jonghweg 4 - 6 3015 GG Rotterdam
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen