Menu
English

IGO zoekt nieuwe docenten

Het Instituut voor de Gebouwde Omgeving is een kennisinstelling van en voor de Rotterdamse regio, maar met een internationaal kenmerk. Het instituut weerspiegelt de stad met haar culturele diversiteit en een praktische benadering van actuele vraagstukken.

Toon:

Praktijk, onderzoek en samenwerking met het Rotterdamse werkveld zijn belangrijke ingredi├źnten voor ons onderwijs. En onze docenten zijn belangrijke schakels in de verbinding hiervan. Afhankelijk van de docentfunctie, en in overleg met de opleidingsmanager, houd je je als docent ook bezig met onderzoeksactiviteiten. Al dan niet samen met studenten en lectoren van de kenniscentra.

Hogeschool Rotterdam besteedt veel aandacht aan twee thema's die het profiel van de stad domineren: 'Haven' en 'Rotterdam Zuid'.

Het onderwijsprogramma van de opleiding van IGO is verweven met de kenniscentra Sustainable Solutions en Mainport Innovation (samen kenniscentrum RDM) op RDM Campus.

­čŹ¬

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen