Menu English

Instituut voor Communicatie, Media en Informatietechnologie

Innovatieve concepten, vernieuwende inzichten en prototypes

Het instituut voor Communicatie, Media en Informatietechnologie (CMI) heeft met de opleidingen Applied Data Science & Artificial Intelligence, Communicatie, Communication and Multimedia Design, Creative Media and Game Technologies, Informatica en Technische Informatica maar liefst 3000 studenten die een waardevolle bijdrage leveren aan de onbegrensde wereld van communicatie, media en ICT.

Toon:

Stage

Studenten werken een half schooljaar lang bij een organisatie aan individuele opdrachten waarbij ze zelf hun leerdoelen stellen. De stage bij het bedrijf draagt bij aan de ontwikkeling van leerdoelen en vaardigheden die passen bij de opleiding. De stageperiode loopt doorgaans van september tot februari.  

Afstudeeropdracht

Als sluitstuk van de opleiding toont de student aan dat alle kennis en vaardigheden die gedurende de studie zijn opgedaan worden beheerst in een praktijksituatie. De student voert zelfstandig een complexe, afgebakende onderzoeksopdracht uit bij een bedrijf of organisatie waarin de kennis uit de theorie en de praktijk worden verbonden. Uiteraard is deze afstudeeropdracht relevant voor de organisatie. De afstudeerperiode loopt doorgaans van februari tot juli. 

Extern gecommitteerde afstuderen

Elke afstudeerder verdedigt de scriptie tijdens een afstudeerzitting. De beoordelingscommissie bestaat hierbij uit 2 docenten van de opleiding, de bedrijfsbegeleider en een extern deskundige. Kennis en inzicht vanuit het werkveld is zeer welkom als onafhankelijk 'beoordelaar'. De extern gecommitteerde is een dagdeel, een dag of meerdere dagen beschikbaar.

Contact

Heb je nog een inhoudelijke vraag over stage of afstuderen, zoals de gestelde eisen aan de organisatie of wil je je aanmelden als extern gecommitteerde? Neem dan contact op met onze stage -en afstudeercoƶrdinatoren.

E. cmi-balie@hr.nl
T. 010 - 794 4000 

šŸŖ

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen