Menu English

Instituut voor Communicatie, Media en Informatietechnologie

Innovatieve concepten, vernieuwende inzichten en prototypes

Het instituut voor Communicatie, Media en Informatietechnologie (CMI) heeft met de opleidingen Applied Data Science & Artificial Intelligence, Communicatie, Communication and Multimedia Design, Creative Media and Game Technologies, Informatica en Technische Informatica maar liefst 3000 studenten die een waardevolle bijdrage leveren aan de onbegrensde wereld van communicatie, media en ICT.

Toon:

Naast samenwerken in stages en afstudeeropdrachten zijn er meer mogelijkheden om samen te werken met onze studenten en medewerkers.

Groepsopdrachten

Studenten werken samen in groepen aan vraagstukken ingebracht door onze praktijkpartners. Enkele voorbeelden zijn:

  • Emerging Media & Technologies
  • Evenementenorganisatie
  • Media- en ICT-lab
  • Minors

Lees meer over de voorbeelden van groepsopdrachten.

Overige bijdragen

Kennis overbrengen op de nieuwe generatie professionals of deuren openstellen voor onze studenten? Er zijn verschillende mogelijkheden: 

Bedrijfssafari

Bedrijfsbezoek waarbij 1 ochtend en/of middag de deuren worden opengezet voor een snuffelbezoek van studenten uit het 1e studiejaar. Het bedrijf ontvangt 1 of 2 groepen van ongeveer 10 tot 25 studenten voor een kennismaking met het bedrijf. Studenten zien hoe het er in hun toekomstige beroepspraktijk aan toe gaat en of dit aansluit bij hun verwachtingen. Per groep duurt de sessie 1,5 á 2 uur. Invulling van de safari staat het bedrijf vrij, een korte rondleiding en vragenronde maken er doorgaans deel van uit. 

Gastcolleges

In alle studiejaren en opleidingen zijn er op verschillende momenten mogelijkheden om een of meerdere gastcolleges te verzorgen.

Contact

Heb je nog vragen? 

Neem contact op met onze relatiemanagers

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen