Menu English

Instituut voor Communicatie, Media en Informatietechnologie

Innovatieve concepten, vernieuwende inzichten en prototypes

Het instituut voor Communicatie, Media en Informatietechnologie (CMI) heeft met de opleidingen Applied Data Science & Artificial Intelligence, Communicatie, Communication and Multimedia Design, Creative Media and Game Technologies, Informatica en Technische Informatica maar liefst 3000 studenten die een waardevolle bijdrage leveren aan de onbegrensde wereld van communicatie, media en ICT.

Toon:

Ons praktijkgestuurd onderwijs vindt plaats in alle jaren van onze opleidingen: praktijkcases en vraagstukken als groepsopdracht, ingebed in onderwijsmodules of verdiepende (keuze)minors, individuele stageplaatsen en afstudeeronderzoeken, maar ook in de vorm van gastcolleges, workshops en bedrijfssafari's.

We zijn voortdurend op zoek naar thema's waarop (meerjarige) samenwerking mogelijk is. Resultaten van samenwerking kunnen desgewenst een vervolg krijgen in ander onderwijs. Garantie op resultaat kunnen we niet geven, maar de frisse blik en actuele kennis van onze hbo'ers leidt vaak tot innovatieve concepten, vernieuwende inzichten en prototypes die zeer bruikbaar blijken.

CMI is nauw gelieerd aan kenniscentrum Creating 010 waar toegepast onderzoek gedaan wordt om de Rotterdamse potentie van de creatieve industrie beter te benutten.