Menu
  English

  Maatwerk en incompany-trajecten

  Investeren in uw bedrijf

  Wellicht denkt u als bedrijf / organisatie aan (bij)scholing van uw medewerkers. Of u wilt hen een training op maat aanbieden. Hogeschool Rotterdam werkt met u samen.

  Wij begrijpen dat kennis en vaardigheden van uw werknemers voor u onmisbaar zijn. Zij moeten zich blijven ontwikkelen en bijblijven op hun vakgebied. Alleen dan kunnen zij voor uw bedrijf van waarde zijn. En kunt u als bedrijf of organisatie blijven groeien. Het scholen van uw medewerkers is een investering in uw bedrijf. Hogeschool Rotterdam biedt op verschillende kennisgebieden cursussen, trainingen en (beroeps)opleidingen op maat.

  Post-hbo

  Hogeschool Rotterdam biedt op verschillende kennisgebieden praktijkgerichte post-hbo opleidingen en trainingen en masters. Naast het open aanbod bieden we diverse mogelijkheden voor maatwerk en incompany trajecten. 

  Duaal onderwijs

  Uw organisatie heeft baat bij hbo’ers met voldoende kennis, goede persoonlijke en beroepsvaardigheden en een professionele werkhouding. Hogeschool Rotterdam komt met duaal onderwijs tegemoet aan deze vraag.

  Voor een duale student staat de wisselwerking tussen theorie en praktijk centraal. Hij is één of meer dagen per week actief op school. De overige dagen is hij als werknemer in dienst van uw organisatie. Wat hij leert en ervaart op school, kan hij direct toepassen in de werksituatie en vice versa. Zowel op de werkplek als op school vergaart de student studiepunten.

  Voordelen voor u:

  • tekort aan personeel op maat en op een flexibele manier invullen;
  • beschikbare subsidies in de sfeer van verminderen loonafdracht.
  • mogelijkheid tot nauwe samenwerking met het onderwijs.

  Bekijk onze duale opleidingen

  Associate degrees

  Een Associate degree (Ad) is een hbo-studieprogramma van twee jaar. De Ad leidt op voor een specifiek beroep. Voor het bedrijfsleven is het Ad-traject een interessante optie voor de opscholing van zittende beroepsbeoefenaren op mbo-niveau.

  De Associate degree past in trajecten van talentontwikkeling bij individuele medewerkers. De investeringstijd van twee jaar is zowel voor bedrijven als medewerkers te overzien. Een Ad-programma sluit aan op het derde studiejaar van de bijbehorende bacheloropleiding.

  Bekijk onze deeltijd Associate degrees