Menu Zoeken English

Van specialist naar mastertitel (MSc)

Ben je sportfysiotherapeut en afgestudeerd volgens een oud curriculum van voor 2007? Dan kun je via onze EVC- of Express route alsnog een mastergraad halen.

EVC-route

Op basis van eerder verworven competenties kun je vrijstellingen krijgen voor deze masteropleiding. Je maakt bij het volgen van deze route deel uit van de reguliere groep studenten. De opleidingsduur blijft daardoor drie jaar. Je volgt echter alleen de onderdelen die jij nog moet behalen. Je gaat je verder bekwamen op het gebied van:

  • ‘kennis delen en wetenschap beoefenen’ (de leerlijn beroepsinnovator) en 
  • ‘organiseren en samenwerken’ (de leerlijn Managen van Zorg).

Express route

Bij de Express route ga je je – net als tijdens de EVC-route – bekwamen op het gebied van:

  • ‘kennis delen en wetenschap beoefenen’ (de leerlijn beroepsinnovator) en 
  • ‘organiseren en samenwerken’ (de leerlijn Managen van Zorg).

De Express route is echter een intensief programma waarbij deze twee leerlijnen in 18 maanden modulair gedoceerd en getoetst worden. Je kunt ervoor kiezen om de twee leerlijnen tegelijk te volgen, gedeeltelijk overlappend of los van elkaar. Het voordeel van deze route is dat je zelf de mogelijkheid hebt om de regie te nemen over je leertraject. Maar door de hoge studiebelasting is deze route intensiever dan de reguliere EVC-route.

Toelatingsvoorwaarden

Om toegelaten te kunnen worden tot een van deze twee routes, gelden aanvullende eisen.

Bekijk de toelatingsvoorwaarden

Kosten

De studiekosten voor de EVC-route en Expressroute worden elk studiejaar opnieuw vastgesteld.

Bekijk de studiekosten

 

Aanmeldprocedure

Ben je geïnteresseerd in een van deze routes? Stuur dan een e-mail naar IVG-mastersinfo@hr.nl. Je wordt uitgenodigd voor een gesprek met de opleiding. In dit gesprek wordt gekeken welke route het beste bij jou past. Na dit gesprek meld je je formeel aan voor de route van je keuze. Meer informatie hierover volgt in het gesprek.

Let op: Voor de Express route geldt een aanmelddeadline van 1 juli. Deze route start namelijk alleen bij een minimum van 10 aanmelders. Halverwege juli wordt bepaald of deze route daadwerkelijk van start gaat.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen