Menu English

Studiekosten

Investering

Voor het volgen van een masteropleiding betaal je collegegeld. Wanneer je daarnaast het combinatietraject wilt volgen, betaal je voor je tweede specialisatie cursusgeld. Deze kosten komen bovenop de kosten voor je master. Voor de EVC- en Express route wordt alleen cursusgeld in rekening gebracht.

Studiekosten

Deze studiekosten gelden bij aanvang in studiejaar 2022 - 2023.

    Masteropleiding Combinatie-traject* EVC- & Express route
Leerlijn Specialist € 8.500 X X  
Leerlijnen Beroepsinnovator & Managen van Zorg € 8.000 X   X
    € 16.500 € 8.500 € 8.000

 
* Deze kosten komen bovenop de kosten van je master.

Bijkomende kosten

Behalve naast de verplicht gestelde boeken, zijn er geen bijkomende kosten.

Betaling in termijnen

  • Het collegegeld kan in één keer of in vijf gelijke termijnen van € 3.300 worden voldaan
  • Het cursusgeld kan in één keer of in 3 termijnen worden voldaan.

Levenlanglerenkrediet

De leenfaciliteit ‘levenlanglerenkrediet’ is beschikbaar voor studenten in de leeftijd van 30-55 jaar, die een erkende opleiding in het hoger onderwijs doen en geen recht hebben op studiefinanciering. 

Als masterstudent kun je hiervoor onder bepaalde voorwaarden in aanmerking komen. Eén van die voorwaarden is dat je college- of lesgeld niet wordt betaald door een andere persoon of instantie (zoals de werkgever).

Als je jonger bent dan 30 jaar, dan kom je alleen voor het krediet in aanmerking:

  • als je een diploma bezit van een hbo-bachelor of een universitaire master en je gaat nu een 2e opleiding doen aan hbo of universiteit.
  • als je een deeltijdopleiding gaat doen aan hbo of universiteit.

Je kunt in Mijn DUO een aanvraag indienen voor het levenlanglerenkrediet. Meer informatie over dit krediet, de voorwaarden en de aanvraag hiervan vind je op de websites van DUO en de Rijksoverheid.

Subsidie praktijkleren

Op basis van deze opleiding komt je werkgever mogelijk in aanmerking voor de subsidieregeling praktijkleren van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RvO). Meer informatie over de voorwaarden en hoogte van deze subsidieregeling is te vinden op de website van de RvO

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen