Menu English

Bart Dubbeld

Docent binnen de Manueel Therapeutische leerlijn

In het lesgeven vind ik het belangrijk dat de studenten een kritische werkhouding aangeleerd krijgen, waardoor ze goed in staat zijn om zichzelf en hun eigen handelen te beoordelen.

Expertise: Technische vaardigheden binnen de manuele therapie.

In het lesgeven vind ik het belangrijk dat de studenten een kritische werkhouding aangeleerd krijgen, waardoor ze goed in staat zijn om zichzelf en hun eigen handelen te beoordelen. Daarbij vind ik het belangrijk dat de lessen tijdens de opleiding door een positieve sfeer wordt gekenmerkt, hetgeen mijn inziens een extra bijdrage levert aan een laagdrempelig en toegankelijke leeromgeving.

“ik vind het belangrijk dat studenten enthousiast zijn en zichzelf durven uit te dagen door te vragen”

Momenteel werk ik in Voorburg als fysiotherapeut en master Manueeltherapeut in een eerstelijns praktijk. Daarnaast geef ik de lessen technische vaardigheden bij de specialisatie Manuele Therapie aan Hogeschool Rotterdam. Nadat ik in 2010 de opleiding Fysiotherapie aan Hogeschool Rotterdam heb afgerond, ben ik in 2012 gestart met Manuele Therapie. Eveneens aan Hogeschool Rotterdam. Na het behalen van deze master ben ik hier gestart als docent lessen technische vaardigheden.

“Het leuke team en de leuke sfeer op de opleiding heeft mij tijdens mijn masterstudie geholpen, om mijzelf uit te dagen en het beste uit mijzelf te halen”

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen