Je meldt je aan voor de opleiding via Studielink. Daarnaast stuur je een e-mail met je CV naar de coördinator van de opleiding: g.g.van.bruchem@hr.nl.

Intakegesprek

Na aanmelding vindt een intakegesprek plaats in je instelling. Daarbij zijn beide praktijkopleiders (verpleegkundig specialist en arts) aanwezig. Bij voorkeur is ook je leidinggevende aanwezig. Tijdens dit gesprek wordt nader met elkaar kennisgemaakt, worden wederzijdse verwachtingen besproken, wordt gesproken over je functie invulling en wordt vastgesteld of aan alle toelatingseisen is voldaan. Op basis van het gesprek worden eventuele leemtes in kennis/vaardigheden vastgesteld, waaraan tijdens de opleiding extra aandacht besteed dient te worden.

Beperkt aantal opleidingsplaatsen

Het aantal opleidingsplaatsen voor de master Advanced Nursing Practice (MANP) is door de overheid vastgesteld. Deze opleidingsplaatsen zijn verdeeld over de hogescholen die deze master aanbieden. Voor het studiejaar 2018-2019 heeft Hogeschool Rotterdam 44 opleidingsplaatsen beschikbaar.

Informeer bij de co√∂rdinator van de (MANP), Ada van Bruchem-van de Scheur, g.g.van.bruchem@hr.nl of er nog plaatsen beschikbaar zijn. 

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.