Menu English

Je meldt je aan voor de opleiding via Studielink. Daarnaast stuur je een e-mail met je CV naar de opleiding: ivg-masteranp@hr.nl

Intakegesprek

Na aanmelding vindt een intakegesprek plaats. Daarbij zijn beide praktijkopleiders (verpleegkundig specialist en arts) aanwezig en bij voorkeur ook je leidinggevende. Tijdens dit gesprek wordt nader met elkaar kennisgemaakt, worden wederzijdse verwachtingen besproken, wordt gesproken over je functie invulling en wordt vastgesteld of aan alle toelatingseisen is voldaan. Op basis van het gesprek worden eventuele leemtes in kennis/vaardigheden vastgesteld, waaraan tijdens de opleiding extra aandacht besteed dient te worden.

Beperkt aantal opleidingsplaatsen

Het aantal opleidingsplaatsen voor de master Advanced Nursing Practice (MANP) is door de overheid vastgesteld. Deze opleidingsplaatsen zijn verdeeld over alle hogescholen die deze master aanbieden. Per studiejaar heeft Hogeschool Rotterdam 44 opleidingsplaatsen beschikbaar. Wanneer deze limiet voor het aantal plaatsen is bereikt, volgt plaatsing op de wachtlijst. 

Informeer bij de opleiding of er nog plaatsen beschikbaar zijn: ivg-masteranp@hr.nl

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen