Menu English

Open dag Werktuigbouwkunde

Voltijd en duaal Bachelor

Is Werktuigbouwkunde de opleiding die bij je past of twijfel je nog? Check alle mogelijkheden om kennis te maken met ons!

We bieden je verschillende activiteiten waar je aan kunt deelnemen, zowel online als op locatie. Op deze pagina bekijk je opleidingsvideo’s en -presentaties, het aanbod verschilt per opleiding. Neem contact op met onze studenten, zij vertellen je graag vanuit hun eigen ervaring over de opleiding en het studeren aan de hogeschool.

Voorlichtingsactiviteiten

Kies je moment en meld je aan

Vraag het onze studenten

Over de keuze voor de opleiding en het studeren bij de hogeschool

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Werktuigbouwkunde

Docent Mohammed Ezzahiri vertelt over de inhoud van de opleiding aan de hand van filmpjes uit de praktijk en het werkveld. Ook krijg je inhoudelijk een goed beeld van de opleiding, vakken en mogelijkheden na de opleiding.

Op locatie RDM Campus op de Heijplaat kun je in diverse werkplaatsen gebruik maken van high tech gereedschap en machines. Zo is er een houtwerkplaats, metaalbewerking, waterlab en nog veel meer. Bekijk de video hiernaast voor een impressie.

Rondleiding op locatie Academieplein

Ontdek waar je straks gaat studeren

In deze vlog laat onze student Sabine haar vijf favoriete plekken zien op locatie Academieplein. Nieuwsgierig? bekijk de vlog!

🍪

Welkom!