Open dag Werktuigbouwkunde

Voltijd en duaal Bachelor

Is Werktuigbouwkunde de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina zie je verschillende mogelijkheden om kennis te maken met ons.

Bij Hogeschool Rotterdam kun je eerst online kennismaken met deze opleiding door mee te doen met een online voorlichting, opleidingsvideo's te bekijken of vragen te stellen aan studentambassadeurs. Wil je nog meer weten? Kom dan naar de open dag op locatie om sfeer te proeven en proeflessen te volgen. (Er is geen voorlichting op locatie.)

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Werktuigbouwkunde

Docent Mohammed Ezzahiri vertelt over de inhoud van de opleiding aan de hand van filmpjes uit de praktijk en het werkveld. Ook krijg je inhoudelijk een goed beeld van de opleiding, vakken en mogelijkheden na de opleiding.

Op locatie RDM Campus op de Heijplaat kun je in diverse werkplaatsen gebruik maken van high tech gereedschap en machines. Zo is er een houtwerkplaats, metaalbewerking, waterlab en nog veel meer. Bekijk de video hiernaast voor een impressie.