Menu English

Vakstudie: Transformation Design

De samenleving is in beweging! Wat is de invloed van deze veranderingen op onze levensstijlen? Kunnen we levensstijlen op zo’n manier veranderen dat we de uitdagingen in de toekomst aan kunnen gaan? En wat is de impact van innovatie op ons dagelijks leven?

Mother Earth Network by Elise Marcus (photo Joyce de Vries)

Als Creative Market Innovator creëer je overstijgende en innovatieve oplossingen of ideeën voor eenvoudige tot complexe vraagstukken vanuit de markt, met als doel om levensstijlen of de markt zelf te transformeren. Je gaat toekomstige uitdagingen niet uit de weg.

Binnen de opleiding onderzoeken studenten door middel van ‘Design Thinking’ de behoeftes en het gedrag van mensen in relatie tot hun omgeving; sociaal, economisch en persoonlijk. De uitkomsten van deze onderzoeken leveren waardevolle informatie op over levensstijlen. In grotere mate is er aandacht voor dit thema, zowel bij profit- als non-profitorganisaties. Met deze informatie kunnen bedrijven en organisaties invloed uitoefenen op de verandering van levensstijlen. Studenten Transformation Design zijn in staat door hun out-of-the-box denken innovatieve oplossingen aan te dragen.

 

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen