Menu English

Selectie en aanmelden

Hoe meld je je aan?

Voor deze opleiding geldt - naast de wettelijke toelatingsvoorwaarden - een selectieprocedure. 

Aanmelden voor selectie en opleiding

Via de selectieprocedure onderzoekt de Willem de Kooning Academie of je geschikt bent voor het kunstonderwijs en voor een professionele carrière daarna.

  • Aanmelden voor de opleiding en de selectieprocedure doe je via Studielink én via de website van de Willem de Kooning Academie. Voor je aanmelding in Studielink heb je een DigiD nodig. Heb je nog geen DigiD? Vraag deze dan tijdig aan via www.DigiD.nl.
  • Er gelden verschillende deadlines voor het aanmelden voor de opleiding en de selectierondes. Welke deadlines voor jou gelden, is onder andere afhankelijk van de datum van de selectieronde waaraan je wilt deelnemen. Meld je tijdig aan, want late aanmelders lopen het risico dat er geen plaatsen meer beschikbaar zijn!

Kijk voor alle informatie over de aanmeld- en selectieprocedure én de deadlines op de website van de Willem de Kooning Academie.

Naar website Willem de Kooning Academie

Na je aanmelding

Nadat je je hebt aangemeld:

    • krijg je een uitnodiging van de Willem de Kooning Academie voor de selectieprocedure.
      • ontvang je de uitnodiging om je Hogeschoolaccount te activeren. Hiermee kun je inloggen op alle systemen van de hogeschool. Start bij Mijn HR (via mijn.hr.nl of download de app voor iOS of Android), daarin zie je onder Mijn aanmelding precies aan welke voorwaarden je (nog) moet voldoen om ingeschreven te worden voor je opleiding. Met je Hogeschoolaccount kun je ook inloggen op HINT, het intranet. Informatie over bijvoorbeeld de introductiedagen, je rooster en je boekenlijst staat vlak voor de start van de studie op HINT. Je hebt tevens toegang tot je persoonlijke e-mail van Hogeschool Rotterdam.
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen