Menu English

Jan van der Steen

Vakgroepcoördinator

Hoi, ik ben Jan

Na mijn opleiding MTS-Elektrotechniek dacht ik... In welke beroepstak heb je nu eigenlijk het meeste vakantie? Antwoord: In het onderwijs. Dat is natuurlijk niet de goede beweegreden om in het onderwijs werkzaam te zijn. Sterker nog, na mijn opleiding aan de Pabo ben ik gaan werken in een gevangenis, waarbij ik maar 5 weken vakantie had in een heel jaar!

Ik heb daar veel mensenkennis opgedaan en geleerd dat autoritair voor de klas staan geen positief effect heeft op de motivatie van de leerlingen. Vele jaren later heb ik die motivatie opnieuw onderzocht tijdens mijn studie onderwijswetenschappen en heb ik het vak/beroep als docent steeds beter leren begrijpen. Als docent (lerarenopleider) ben ik in de positie om anderen te leren hoe je als docent voor een groep kunt staan. Dit is niet alleen erg leuk om te doen, maar vooral mooi om te zien hoe docenten in opleiding zich ontwikkelen gedurende hun opleiding. Heb je vragen of wil je meer weten over deze flexibele opleiding? Mail mij vooral!

Stel je vraag

E-mail

Telefoon: 06-43266248

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen