Menu English

‘Ik heb me diezelfde middag nog ingeschreven!’

Thomas van de opleiding Communicatie

Een opleiding kiezen is een zoektocht. Je stelt jezelf vragen: Hoe zie je jezelf in de toekomst? Wat past bij jou? Je zoekt en vindt een leuke opleiding en je gaat ervoor: je wordt student! Maar wanneer komt dat moment dat je keuze bevestigd wordt en je weet: ik zit op de juiste plek? Thomas koos voor de opleiding Communicatie en kreeg die bevestiging toen hij de open dag bezocht.

Ik was vroeg begonnen met het uitzoeken van mijn studie. Daardoor had ik best wat tijd om meerdere studies te bekijken. Een collega tipte mij tijdens die zoektocht dat ik ook een kijkje moest nemen bij de opleiding Communicatie omdat ze het echt bij me vond passen. Ik ben toen bij een open dag gaan kijken en ik voelde me meteen thuis. Iedereen was zo enthousiast en aardig en de opleiding zelf vond ik ook interessant. Ik was zo zeker van m'n zaak dat ik me diezelfde middag nog heb ingeschreven!

Social media

Deze eerste periode twijfelde ik een beetje of ik wel op de goede plek zat omdat ik niet alle vakken interessant vond. Gelukkig pasten de vakken in periode twee een stuk beter bij me waardoor ik zeker weet dat ik deze opleiding wil afmaken. Eerst wilde ik graag de evenementenbranche in, maar door corona ben ik daaraan gaan twijfelen. Nu lijkt het me heel leuk om de PR te doen van influencers of startende bedrijven op social media.

Meer ervaringen van onze studenten

Meer weten over deze opleiding?

 Ga naar de opleidingspagina

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen