Open dag Communicatie

Voltijd Bachelor

Is Communicatie de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina zie je verschillende mogelijkheden om kennis te maken met ons.

Bij Hogeschool Rotterdam kun je eerst online kennismaken met deze opleiding door mee te doen met een online voorlichting, opleidingsvideo's te bekijken of vragen te stellen aan studentambassadeurs. Wil je nog meer weten? Kom dan naar de open dag op locatie om sfeer te proeven en proeflessen te volgen. (Er is geen voorlichting op locatie.)

Vraag het onze student

Over de keuze voor de opleiding en het studeren bij de hogeschool

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de opleiding Communicatie

In deze video presentatie neemt opleidingsmanager Mirjam den Boer je mee in het verhaal van de opleiding Communicatie: waar leiden wij jou als student voor op? Met welke kennis en vaardigheden ga je aan de slag? Hoe ziet de opbouw van de studie eruit? En hoe verschilt deze opleiding Communicatie zich van andere Communicatie opleidingen in het land?

Ben je benieuwd naar de communicatievraagstukken die voorbij komen tijdens de studie? Wil je weten hoe je de opgedane kennis en vaardigheden gaat toepassen in de praktijk? En met welke opdrachtgevers we samenwerken? Docent Ron van den Berg van de opleiding Communicatie vertelt je er alles over.

Naast informatie over de inhoud en opbouw van de studie, willen we je ook graag een indruk geven van de locatie waar de opleiding zich bevindt en wat de locatie (en de omgeving) te bieden heeft. Twee oud-studenten zijn voor je op pad gegaan en vertellen je meer over hoe zij terugkijken op hun tijd bij de opleiding.