Menu Zoeken English

Open dag Ad Arts & Crafts

Voltijd Associate degree

Is Arts & Crafts (Associate degree) de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina zie je verschillende mogelijkheden om kennis te maken met ons.

Bij Hogeschool Rotterdam kun je eerst online kennismaken met deze opleiding door mee te doen met een online voorlichting, opleidingsvideo's te bekijken of vragen te stellen aan studentambassadeurs. Wil je nog meer weten? Kom dan naar de open dag op locatie om sfeer te proeven en proeflessen te volgen. (Er is geen voorlichting op locatie.)

Voorlichtingsactiviteiten

Kies je moment en meld je aan

Vraag het onze studenten

Over de keuze voor de opleiding en het studeren bij de hogeschool

Waar leiden we je voor op?

Wat je kunt verwachten bij de Ad Arts & Crafts?

In deze video vertellen we jou van alles over de Ad-opleiding Arts & Crafts. Onder andere: wat een Associate degree is, welke vakken je krijgt, wat voor werk je kunt doen als je de opleiding hebt afgerond en waarom deze opleiding zo leuk is.

Een online presentatie door docent Yke Schotten over de opleiding Ad Arts & Crafts.

Kennis maken met de opleiding

Een online minicollege

Docent en Studieloopbaancoach Jolande Bosch geeft een minicollege met als onderwerp Het tafelblad. Het doel van dit college is om je te laten nadenken over en spelen met het presenteren van je eigen werk, je proeve en inspiratiebronnen.

Student Journey Ad Arts & Crafts
In deze video maak je kennis met Eline en Timo. De een is net afgestudeerd, de ander net begonnen in het eerste jaar. Wat zijn hun ervaringen?

Onze studenten aan het woord

Online kennismaken met de opleiding Arts & Crafts

Studente Laura vertelt over haar afstudeerproject voor de Ad opleiding Arts & Crafts.
'Met mijn collectie wilde ik een garderobe creƫren voor niet alleen de dag van de bruiloft, maar ook daarna'

Toril vertelt over haar afstudeerproject voor de Ad opleiding Arts & Crafts. 'Hoe beinvloedt het interieur de gemoedstoestand van de mens met asielzoekers als specifieke doelgroep'

Koen vertelt over zijn afstudeerproject voor de Ad opleiding Arts & Crafts.
'Mijn afstudeerproject gaat over houtafval en cirulariteit'

Sneak Peek Graduation Show Arts & Crafts
Het jaarlijkse evenement waar iedere student en docent naar uitkijkt: The Graduation Show. Met de associate degree op zak zetten de studenten hun eerste stappen in de wereld van mode, sieraad, product, intereur, lifestyle en verpakkingsontwerp. Dat zijn een heleboel disciplines, en een heleboel studenten met heel verschillende projecten. Wat hen verbindt is waar de Ad Arts & Crafts voor staat; vernieuwing, experiment, ambacht en ondernemerschap. Hun werk geeft richting aan de toekomst van hun vakgebied. In deze video kijk je mee met hun graduationshow. 

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen