Menu Zoeken English

Online open dagen Ad Arts & Crafts

Voltijd Associate degree

Op de tweejarige Associate Degree opleiding Arts & Crafts kun je je ambachtelijke, creatieve en commerciële vaardigheden verdiepen en uitbreiden.

Waar leiden we je voor op?

Wat je kunt verwachten bij de Ad Arts & Crafts?

In deze video vertellen we jou van alles over de Ad-opleiding Arts & Crafts. Onder andere: wat een Associate degree is, welke vakken je krijgt, wat voor werk je kunt doen als je de opleiding hebt afgerond en waarom deze opleiding zo leuk is.

Een online presentatie door docent Yke Schotten over de opleiding Ad Arts & Crafts.

Kennis maken met de opleiding

Een online minicollege

Docent en Studieloopbaancoach Jolande Bosch geeft een minicollege met als onderwerp Het tafelblad. Het doel van dit college is om je te laten nadenken over en spelen met het presenteren van je eigen werk, je proeve en inspiratiebronnen.

Student Journey Ad Arts & Crafts
In deze video maak je kennis met Eline en Timo. De een is net afgestudeerd, de ander net begonnen in het eerste jaar. Wat zijn hun ervaringen?

Onze studenten aan het woord

Online kennismaken met de opleiding Arts & Crafts

Studente Laura vertelt over haar afstudeerproject voor de Ad opleiding Arts & Crafts.
'Met mijn collectie wilde ik een garderobe creƫren voor niet alleen de dag van de bruiloft, maar ook daarna'

Toril vertelt over haar afstudeerproject voor de Ad opleiding Arts & Crafts. 'Hoe beinvloedt het interieur de gemoedstoestand van de mens met asielzoekers als specifieke doelgroep'

Koen vertelt over zijn afstudeerproject voor de Ad opleiding Arts & Crafts.
'Mijn afstudeerproject gaat over houtafval en cirulariteit'

Sneak Peek Graduation Show Arts & Crafts
Het jaarlijkse evenement waar iedere student en docent naar uitkijkt: The Graduation Show. Met de associate degree op zak zetten de studenten hun eerste stappen in de wereld van mode, sieraad, product, intereur, lifestyle en verpakkingsontwerp. Dat zijn een heleboel disciplines, en een heleboel studenten met heel verschillende projecten. Wat hen verbindt is waar de Ad Arts & Crafts voor staat; vernieuwing, experiment, ambacht en ondernemerschap. Hun werk geeft richting aan de toekomst van hun vakgebied. In deze video kijk je mee met hun graduationshow. 

Locaties opleiding

Hier ga je studeren

Museumpark hoogbouw

Ben jij benieuwd hoe locatie Museumpark er van binnen uit ziet? Eerstejaars student Patrick geeft je in deze vlog een rondleiding op zijn favoriete locatie. Hij laat onder andere de hoog- en laagbouw zien, waar hij met vrienden afspreekt en waar hij lekker in het zonnetje zit in de zomer.

Alle informatie over locatie Museumpark hoogbouw

Rotterdam, stad om te studeren en te wonen

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen