Menu English

Vitale Delta

Consortium van vier hogescholen zet zich in voor vitaliteit en gezondheid van jong tot oud in de wijk
Publicatiedatum: 23 oktober 2017

Vitale Delta is een consortium van vier hogescholen (Hogeschool Rotterdam, Hogeschool Leiden, De Haagse Hogeschool en Hogeschool Inholland) en is een programma van Medical Delta. Het consortium zet zich samen met een groot aantal partners in voor vitaliteit en gezondheid (fysiek, mentaal en sociaal) van jong tot oud. Dit doet Vitale Delta in een door SIA gefinancierd achtjarig onderzoeksprogramma (2018-2026) samen met studenten, docenten, burgers, cliënten, zorgprofessionals en zorgwerkgevers. Het onderzoek levert resultaten en producten op die bijdragen aan het versterken van veerkracht en eigen regie en het creëren van een gezonde omgeving in de Deltaregio Leiden, Den Haag en Rotterdam.

Toon:

Programmabeschrijving

In vier werkpakketten werken we aan de thema’s Ondersteund Vitaal, Fysiek Vitaal, Sociaal Vitaal en Zelf Vitaal. Elk werkpakket wordt geleid door twee lectoren van verschillende hogescholen en gecoördineerd door een werkpakketleider. Zij combineren de expertise van meerdere sterke onderzoeksgroepen in hun werkpakket, maar ook in verbinding met de andere werkpakketten. Hierbij wordt uitgegaan van een levensloopbenadering (-9 maanden tot +100 jaar) waarin gezond opgroeien en ouder worden centraal staat.

 

Filmpje

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen