Menu English

Onderwijsmodule Vooral Doen!

Transmurale zorg
Publicatiedatum: 01 oktober 2004

In opdracht van ZonMw heeft Kenniscentrum Zorginnovatie onder de titel ‘Vooral doen!' een onderwijsmodule op cd-rom ontwikkeld. Deze is bedoeld ter ondersteuning van het boek ‘Vooral doen! - Handreiking voor succesvol implementeren van transmurale zorg' (2004).

Toon:

Transmurale zorg, ofwel zorg ‘over de muur', is zorg die zowel binnen als buiten de ziekenhuismuren plaats vindt. De onderwijsmodule gaf een aanvulling op bestaande inzichten op dit gebied. Hij is bestemd voor projectleiders in de vernieuwing van transmurale zorg en verder voor studenten en docenten aan faculteiten gezondheidszorg van (post-)hbo-opleidingen en universiteiten (Masterniveau). De module is ontwikkeld in samenwerking met projectleiders en andere deskundigen. De cd-rom is breed verspreid onder mensen die tot de doelgroep behoren en wordt gebruikt binnen de Master Advanced Nursing Practice van Hogeschool Rotterdam. 

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen